Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Werkzaamheden H. Gerhardstraat vorderen gestaag

Er wordt nog steeds hard gewerkt aan de herinrichting van de H. Gerhardstraat. Het kruispunt H. Gerhardstraat / Peperstraat is inmiddels opnieuw geasfalteerd, maar tussen dit kruispunt en de stoplichten ter hoogte van de Veldvliegerweg en de Molenmakersstraat ligt de weg nog helemaal open. Om Jongsma Medical te bereiken vanuit de richting van de Bernhardrotonde, is voorlopig de route via de Veldvliegerweg, de Govert ‘t Hoenstraat, de Jan Walichszstraat, de Joachim Kleinsorgstraat en de Bloemgracht de enige optie. Om u een visueel beeld te geven van de te volgen route, kunt u even onderstaand filmpje bekijken. Het laat u wat cirkelen door de wijk, maar uiteindelijk brengt het u naar ons eigen parkeerterrein aan de Bloemgracht. Eind augustus / begin september hoopt de gemeente Zaanstad de H. Gerhardstraat weer volledig in gebruik te kunnen nemen. Vanaf dat moment echter zal de afrit naar de Bloemgracht gesloten worden voor verkeer. Jongsma Medical, het OMC en Zorgcentrum Pennemes zijn nog in gesprek met Zaanstad over de gevolgen van deze afsluiting voor cliënten en bezoekers van de beide instellingen

Een beeld van de werkzaamheden begin augustus

WERK H.GERHARDSTR-2

WERK H.GERHARDSTR-3

WERK H.GERHARDSTR

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit betekent dat vanaf dinsdag 6 oktober 2020 iedereen vanaf 13 jaar en ouder vriendelijk doch dringend wordt verzocht om een mondkapje te dragen wanneer men de kliniek betreedt.
De plicht om vanaf dinsdag 6 oktober 2020 een mondkapje te dragen geldt naast alle andere voorzorgsmaatregelen die reeds zijn getroffen en van grote belang zijn om het coronavirus in te dammen en onder controle te krijgen.

Door mee te werken aan alle voorzorgsmaatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus kunnen wij de oogzorg binnen Jongsma Medical bereikbaar houden voor iedereen die in deze bijzondere tijd oogzorg nodig heeft!

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren volgens protocol zal uitvoeren, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.
Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.