Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Verkeersupdate Jongsma Medical september

De forse aanpassingen aan de H. Gerhardstraat in Zaandam zijn inmiddels voor een groot gedeelte voltooid. De inrit naar de Bloemgracht is nu definitief afgesloten voor alle verkeer. Even verderop, ter hoogte van de Joachim Kleinsorgstraat, is een nieuwe afslag gemaakt die echter alleen in te rijden is voor verkeer vanuit de richting Kepplerstraat. Bezoekers voor Jongsma Medical die via de Prins Bernhardrotonde naar ons centrum komen, moeten via de Veldvliegerweg, de Jan Waligszstraat en de Joachim kleinsorgstraat bij ons parkeerterrein komen. Of u kunt doorrijden naar de rotonde Kepplerstraat/ Vermiljoenweg, deze driekwart nemen, terugrijden en via de nieuwe afslag Joachim Kleinsorgstraat rijden. Hieronder ziet u enkele foto’s van de nieuwe verkeerssituatie.

VERKEER 2-09-2014-7

VERKEER Corr

VERKEER Corr 4

VERKEER Corr 2

VERKEER Corr 3

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit betekent dat vanaf dinsdag 6 oktober 2020 iedereen vanaf 13 jaar en ouder vriendelijk doch dringend wordt verzocht om een mondkapje te dragen wanneer men de kliniek betreedt.
De plicht om vanaf dinsdag 6 oktober 2020 een mondkapje te dragen geldt naast alle andere voorzorgsmaatregelen die reeds zijn getroffen en van grote belang zijn om het coronavirus in te dammen en onder controle te krijgen.

Door mee te werken aan alle voorzorgsmaatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus kunnen wij de oogzorg binnen Jongsma Medical bereikbaar houden voor iedereen die in deze bijzondere tijd oogzorg nodig heeft!

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren volgens protocol zal uitvoeren, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.
Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.