Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Verkeershinder: Prins Bernhardrotonde afgesloten van 11 t/m 14 juli

Vanaf vrijdag 11 Juli 20.00 uur tot en met maandag 14 juli 5.00 uur is de Prins Berhardrotonde in Zaandam voor alle verkeer afgesloten. De gemeente Zaanstad voert dan onderhoudswerkzaamheden uit aan het verkeersplein om de doorstroming te verbeteren. Om Jongsma Medical te bereiken kunt u dus het beste via de den Uijlbrug rijden, over de Wiboutstraat en Kepplerstraat.
Houdt u er bovendien rekening mee dat er van 30 juni tot en met 29 augustus diverse riool- en herinrichtingswerkzaamheden plaats vinden op de H.Gerhardstraat (en ook voor ons pand). Tussen de Molenmakersstraat en de rotonde van de Vermiljoenweg (en dus ook ter hoogte van de Peperstraat) kunt u de nodige verkeershinder en dus vertraging ondervinden. Hou hier rekening mee in verband met uw afspraak bij Jongsma Medical.

 

Een beeld van de werkzaamheden rondom ons pand aan de H. Gerhardstraat 10 in Zaandam.

 

VERKEERSHINDER OMC-3

VERKEERSHINDER OMC

 

 

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit betekent dat vanaf dinsdag 6 oktober 2020 iedereen vanaf 13 jaar en ouder vriendelijk doch dringend wordt verzocht om een mondkapje te dragen wanneer men de kliniek betreedt.
De plicht om vanaf dinsdag 6 oktober 2020 een mondkapje te dragen geldt naast alle andere voorzorgsmaatregelen die reeds zijn getroffen en van grote belang zijn om het coronavirus in te dammen en onder controle te krijgen.

Door mee te werken aan alle voorzorgsmaatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus kunnen wij de oogzorg binnen Jongsma Medical bereikbaar houden voor iedereen die in deze bijzondere tijd oogzorg nodig heeft!

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren volgens protocol zal uitvoeren, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.
Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.