Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Slechtzienden Informatiemarkt woensdag 8 oktober

In samenwerking met de Oogvereniging regio Amsterdam, organiseert Jongsma Medical op woensdag 8 oktober weer een speciale informatiemarkt voor slechtzienden. Naast tal van demonstraties en informatie over visuele hulpmiddelen, is er speciale aandacht voor vragen over vergoedingen, zorgverzekeringen, bewegen in het verkeer en reizen met de ov-chipkaart. Een optometrist van het OMC Zaandam geeft op verzoek uitleg over diverse oogaandoeningen zoals staar en macula degeneratie.

De informatiemarkt is met name bedoeld voor mensen met een sterk beperkt gezichtsvermogen en duurt van 10 tot 15 uur. Toegang en koffie zijn gratis.

De gezellige informatiemarkt wordt weer gehouden in het Oogheelkundig Medisch Centrum Zaandam, gevestigd aan de H. Gerhardstraat 10 in Zaandam.

Informatie over de Oogvereniging (klik op de link): www.oogvereniging.nl/amsterdam of www.oogvereniging.nl/noordwest

Op de foto’s een impressie van de succesvolle informatiemarkt in 2013.

SLECHT ZIENDEN DAG-10

SLECHT ZIENDEN DAG-2

SLECHT ZIENDEN DAG-12

SLECHT ZIENDEN DAG-9

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit betekent dat vanaf dinsdag 6 oktober 2020 iedereen vanaf 13 jaar en ouder vriendelijk doch dringend wordt verzocht om een mondkapje te dragen wanneer men de kliniek betreedt.
De plicht om vanaf dinsdag 6 oktober 2020 een mondkapje te dragen geldt naast alle andere voorzorgsmaatregelen die reeds zijn getroffen en van grote belang zijn om het coronavirus in te dammen en onder controle te krijgen.

Door mee te werken aan alle voorzorgsmaatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus kunnen wij de oogzorg binnen Jongsma Medical bereikbaar houden voor iedereen die in deze bijzondere tijd oogzorg nodig heeft!

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren volgens protocol zal uitvoeren, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.
Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.