Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

OK-assistent(e) oogheelkunde
(27 – 40 uur)

Wie zijn wij?

Het Oogheelkundig Medisch Centrum (OMC) Zaandam is een snelgroeiende organisatie gespecialiseerd in vele vormen van Oogzorg. Met ons team van ruim 40 professionals werken wij voortdurend aan innoverende operatietechnieken en de verbetering van de kwaliteit en veiligheid van de oogheelkundige zorgverlening.

Wie ben jij?

Jij bent stressbestendig, enthousiast, proactief, betrouwbaar, communicatief en leergierig | Jij werkt netjes, nauwkeurig, Jij bent een bevlogen en stressbestendige, NZF gediplomeerd OK-assistent(e) en heb je oogheelkundige ervaring? Dan is dat een pré. Natuurlijk ben je een kei in het omgaan met patiënten. In je werk ben gestructureerd en kundig. Je houdt je hoofd koel in een dynamische omgeving die nooit stil staat. Bij ons werk je in teamverband en je bent dan ook een echte teamspeler. En wees niet bang, binnen ons team van professionals wordt ook een hoop gelachen!

Wat wij jou bieden

Wij bieden een uitdagende functie binnen een groeiende en ambitieuze organisatie waar jouw mening telt en waar ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij werken van 7:30 -17:00u op doordeweekse dagen, wij kennen geen dienst buiten werktijd. In eerste instantie gaat het om een contract voor bepaalde tijd voor 27 – 40 uur per week ingeschaald in FWG 50, met uitzicht op een vast dienstverband. Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden conform cao ZKN. Persoonlijke aandacht voor personeel en patiënten staat bij het OMC hoog in het vaandel, daar waar mogelijk houden we rekening met individuele wensen.

Ben jij de juiste persoon?

Als jij jezelf helemaal herkent in dit profiel en de uitdaging aan wilt gaan, mail dan jouw cv en gemotiveerde sollicitatiebrief voor 10 augustus 2018 naar Johan Schipper, Operationeel Manager, via j.schipper@omczaandam.nl. Wil je vooraf nog wat vragen? Bel dan met Johan op 06 83 97 66 48.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.