Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Level-bril met activiteitentracker

een-nieuwe-kijk-op-de-bril

De Level-bril is bedacht door een denktank van VSP, een van de grootste verzekeraars op het gebied van oogzorg. Zij stelden zich voor hoe de bril van de toekomst eruit zou zien, vooral voor mensen die elke dag een bril moeten dragen.

In het montuur zit de activiteitencracker verwerkt. Binnenin zit een accelerometer, gyroscoop en magnetometer, dezelfde metertjes die bijvoorbeeld in je iPhone zitten. Ze zijn onzichtbaar verwerkt in het montuur. In de eerste prototypes was het gewicht nog ongelijk verdeeld, maar in de Level-bril is dat nu opgelost. Bluetooth zorgt voor de koppeling met een mobiele app, die verkrijgbaar is voor iOS en Android. De batterij gaat drie dagen mee en is op te laden via een magnetische poort bij het scharnier. In 30 minuten is je bril weer opgeladen. En voor het geval je gewend bent om met bril op te zwemmen en te douchen: de Level-bril is waterbestendig.

Een pilot moet nu uitwijzen of het idee werkt. Honderden vrijwilligers zullen de komende periode met de level-bril gaan rondlopen. https://en.wikipedia.org/wiki/VSP_Vision_Care

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit betekent dat vanaf dinsdag 6 oktober 2020 iedereen vanaf 13 jaar en ouder vriendelijk doch dringend wordt verzocht om een mondkapje te dragen wanneer men de kliniek betreedt.
De plicht om vanaf dinsdag 6 oktober 2020 een mondkapje te dragen geldt naast alle andere voorzorgsmaatregelen die reeds zijn getroffen en van grote belang zijn om het coronavirus in te dammen en onder controle te krijgen.

Door mee te werken aan alle voorzorgsmaatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus kunnen wij de oogzorg binnen Jongsma Medical bereikbaar houden voor iedereen die in deze bijzondere tijd oogzorg nodig heeft!

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren volgens protocol zal uitvoeren, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.
Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.