Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Therapeutische brillen

Onder therapeutische brillen worden speciale brillen verstaan, die iets extra’s bieden en om medische redenen worden aangeschaft. Ze kunnen u helpen bij uw dagelijkse bezigheden en bieden oplossingen voor verschillende problemen die kunnen worden ondervonden.

Onder therapeutische brillen vallen o.a. kappenbrillen, prismabrillen en filterbrillen. In het menu kunt u per type bril een uitgebreide omschrijving lezen.

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren weer zal opstarten, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.

Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.