Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Sports Vision

Goed zien is tijdens het sporten van groot belang. Het kan de prestaties verbeteren en zorgt voor meer comfort. Iedere sport vraagt om haar eigen specifieke hulpmiddelen. Jongsma Medical categoriseert deze hulpmiddelen onder Sports Vision.

Onderzoek heeft uitgewezen dat 1 op de 5 sporters niet goed ziet. Door hier aandacht aan te besteden en alles uit het gezichtsvermogen te halen, kunnen de prestaties van sporters verbeteren.
Door een uitgebreid onderzoek, kunnen o.a. de oogsterkte, gezichtsscherpte en contrastgevoeligheid nauwkeurig worden bepaald. Tevens kan de oog-hand en oog-voet coördinatie worden getest en kan de oogdominantie worden bepaald, waardoor de sporter weet welk oog sneller reageert. Dit kan bijvoorbeeld uitkomst bieden bij de juiste opstelling op het veld.

In het menu vindt u onder Sports Vision diverse hulpmiddelen die u kunt gebruiken bij het sporten. De hulpmiddelen zijn uiteraard ook op sterkte verkrijgbaar.

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren weer zal opstarten, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.

Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.