Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Irislenzen

Irislenzen worden toegepast als vervanging van de natuurlijke iris, meestal na een ernstig oogtrauma of oogoperatie. Het zijn meestal zachte lenzen, voorzien van een nabootsing van een iris.

De lenzen zorgen ervoor dat de iris rechts en links visueel weer gelijk worden. De gekleurde lenzen worden op maat gemaakt in de gewenste oogkleur voor een optimaal resultaat.

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren weer zal opstarten, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.

Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.