Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

I.v.m. wegwerkzaamheden is de snelweg A8 richting Amsterdam tussen de N246 en knooppunt Zaandam  gesloten. Wij adviseren u uw route hier vooraf te plannen.

Medische contactlenzen

Jongsma Medical is gespecialiseerd in het aanpassen van lenzen voor medische indicaties.  Op advies van een oogarts worden de medische contactlenzen aangemeten. De aangewezen oogarts is verantwoordelijk voor de medische indicatie van de contactlenzen, na deze indicatie verzorgt de contactlensspecialist het aanmeten en controleren van de lenzen.

Medische contactlenzen zijn vaak noodzakelijk bij bepaalde oogaandoeningen. Dit kan het geval zijn bij een beschadigd of onregelmatig hoornvlies, droge of pijnlijke ogen of na een hoornvliestransplantatie.

Voor elke vorm van oogaandoeningen is er een speciale lens te verkrijgen. In het menu vindt u de vijf meest voorkomende soorten contactlenzen. Het grootste gedeelte van deze contactlenzen wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren weer zal opstarten, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.

Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.