Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Slechtziend.nl

Jongsma Medical is een verkooppunt van www.slechtziend.nl.

Deze organisatie levert hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking en heeft een website met een zeer uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen, variërend van kleine hulpmiddelen als speelkaarten met grote symbolen tot geavanceerde apparatuur zoals beelschermloepen.

Het belangrijkste doel van deze organisatie is het verbeteren van de levenskwaliteit voor blinden en slechtzienden door research te doen en door het leveren van innovatieve, kwalitatieve hulpmiddelen via een verkoopnetwerk van gespecialiseerde detaillisten. Op de vestiging in Zaandam staat een vitrine met diverse topproducten van slechtziend.nl.

Als u de website wilt bezoeken kan dat via deze link: www.slechtziend.nl.

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit betekent dat vanaf dinsdag 6 oktober 2020 iedereen vanaf 13 jaar en ouder vriendelijk doch dringend wordt verzocht om een mondkapje te dragen wanneer men de kliniek betreedt.
De plicht om vanaf dinsdag 6 oktober 2020 een mondkapje te dragen geldt naast alle andere voorzorgsmaatregelen die reeds zijn getroffen en van grote belang zijn om het coronavirus in te dammen en onder controle te krijgen.

Door mee te werken aan alle voorzorgsmaatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus kunnen wij de oogzorg binnen Jongsma Medical bereikbaar houden voor iedereen die in deze bijzondere tijd oogzorg nodig heeft!

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren volgens protocol zal uitvoeren, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.
Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.