Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Slechtziend.nl

Jongsma Medical is een verkooppunt van www.slechtziend.nl.

Deze organisatie levert hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking en heeft een website met een zeer uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen, variërend van kleine hulpmiddelen als speelkaarten met grote symbolen tot geavanceerde apparatuur zoals beelschermloepen.

Het belangrijkste doel van deze organisatie is het verbeteren van de levenskwaliteit voor blinden en slechtzienden door research te doen en door het leveren van innovatieve, kwalitatieve hulpmiddelen via een verkoopnetwerk van gespecialiseerde detaillisten. Op de vestiging in Zaandam staat een vitrine met diverse topproducten van slechtziend.nl.

Als u de website wilt bezoeken kan dat via deze link: www.slechtziend.nl.

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren weer zal opstarten, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.

Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.