Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Handloep

Een handloep is een vergrootglas die u in de hand houdt en is een handig hulpmiddel bij het lezen.

Handloepen zijn gemakkelijk mee te nemen en dus ideaal voor onderweg. Er zijn handloepen in diverse soorten en maten. Naarmate de vergroting van een loep toeneemt, wordt de diameter van de loep steeds kleiner.

Bij hoge vergrotingen wordt het lezen met de loep steeds moeilijker, vandaar dat de vergroting van de loep zeer nauwkeurig moet worden gekozen. De op de loep aangegeven vergroting is de maximale vergroting. De daadwerkelijke vergroting van een loep is afhankelijk van de brilsterkte waarmee door de loep gekeken wordt en de afstand vanwaar de loep gebruikt wordt.

Sommige loepen zijn voorzien van ingebouwde verlichting. Handloepen worden meestal gebruikt om korte stukjes te lezen.

handloep

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit betekent dat vanaf dinsdag 6 oktober 2020 iedereen vanaf 13 jaar en ouder vriendelijk doch dringend wordt verzocht om een mondkapje te dragen wanneer men de kliniek betreedt.
De plicht om vanaf dinsdag 6 oktober 2020 een mondkapje te dragen geldt naast alle andere voorzorgsmaatregelen die reeds zijn getroffen en van grote belang zijn om het coronavirus in te dammen en onder controle te krijgen.

Door mee te werken aan alle voorzorgsmaatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus kunnen wij de oogzorg binnen Jongsma Medical bereikbaar houden voor iedereen die in deze bijzondere tijd oogzorg nodig heeft!

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren volgens protocol zal uitvoeren, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.
Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.