Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Loepen

Loepen zijn er in veel verschillende soorten en maten en zijn handige hulpmiddelen voor slechtzienden.

Naarmate de vergroting van de loep toeneemt, wordt de diameter van de loep steeds kleiner. In het menu aan de linkerzijde bespreken we drie verschillende soorten: de handloep, de loeplamp en de visoletloep.

Onder electronische hulpmiddelen vindt u informatie over de elektronische loepen en de beeldschermloep. De daadwerkelijke vergroting van een loep is afhankelijk van de brilsterkte waarmee door de loep gekeken wordt en de afstand vanwaar de loep gebruikt wordt.

Bij de aanschaf van een loep adviseren wij u altijd advies te vragen aan de low-visionspecialist.

handloep

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren weer zal opstarten, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.

Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.