Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Vergrotend beeldscherm

Een vergrotend beeldscherm is een scherm dat teksten en afbeeldingen kan vergroten. Ze zijn in diverse afmetingen beschikbaar.

Het meest gebruikte vergrotende beeldscherm is de beeldschermloep. Dit is een elektronisch apparaat dat tot wel 50 keer kan vergroten. De tekst die u wilt lezen of de afbeelding die u wilt bekijken, legt u onder het toestel. De tekst of afbeelding wordt door camera opgenomen en vergroot op een beeldscherm weergegeven.

Met een beeldschermloep kunt u zelf de vergroting, kleurvoorkeur en contrast instellen. Een beeldschermloep kan ook aan een computer gekoppeld worden en sommige modellen hebben een voorleesfunctie.

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren weer zal opstarten, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.

Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.