Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Vergrotend beeldscherm

Een vergrotend beeldscherm is een scherm dat teksten en afbeeldingen kan vergroten. Ze zijn in diverse afmetingen beschikbaar.

Het meest gebruikte vergrotende beeldscherm is de beeldschermloep. Dit is een elektronisch apparaat dat tot wel 50 keer kan vergroten. De tekst die u wilt lezen of de afbeelding die u wilt bekijken, legt u onder het toestel. De tekst of afbeelding wordt door camera opgenomen en vergroot op een beeldscherm weergegeven.

Met een beeldschermloep kunt u zelf de vergroting, kleurvoorkeur en contrast instellen. Een beeldschermloep kan ook aan een computer gekoppeld worden en sommige modellen hebben een voorleesfunctie.

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit betekent dat vanaf dinsdag 6 oktober 2020 iedereen vanaf 13 jaar en ouder vriendelijk doch dringend wordt verzocht om een mondkapje te dragen wanneer men de kliniek betreedt.
De plicht om vanaf dinsdag 6 oktober 2020 een mondkapje te dragen geldt naast alle andere voorzorgsmaatregelen die reeds zijn getroffen en van grote belang zijn om het coronavirus in te dammen en onder controle te krijgen.

Door mee te werken aan alle voorzorgsmaatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus kunnen wij de oogzorg binnen Jongsma Medical bereikbaar houden voor iedereen die in deze bijzondere tijd oogzorg nodig heeft!

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren volgens protocol zal uitvoeren, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.
Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.