Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Software

Er zijn diverse soorten software ontwikkeld voor mensen met een visuele beperking. Zo is er bijvoorbeeld software beschikbaar op het gebied van tekstverwerking, email, internet en games.

Met vergrotingssoftware wordt alles wat op het beeldscherm getoond wordt vergroot, waarbij u de vergrotingsfactor zelf aan kunt passen. Er bestaat ook software die de tekst op het beeld kan laten voorlezen.

Er zijn dus veel mogelijkheden om het gebruik van een computer makkelijker te maken voor slechtzienden. Vraag voor de diverse mogelijkheden om advies bij de low-visionspecialist.

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren weer zal opstarten, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.

Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.