Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Elektronische loep

Een elektronische loep of handloep is een handig hulpmiddel voor slechtzienden. De elektronische loep wordt tegen of op de tekst of afbeelding gelegd. Deze wordt dan helder, scherp en vergroot weergegeven op het scherm. Ook kunt u het beeld ‘bevriezen’, het beeld wordt dan vastgezet, waardoor u de tekst rustig kunt lezen.

U kunt zelf de vergrotingsfactor en de kleurweergave instellen. Kortom een ideaal hulpmiddel om het lezen makkelijker te maken.

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren weer zal opstarten, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.

Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.