Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Elektronische hulpmiddelen

Er zijn vele soorten elektronische hulpmiddelen verkrijgbaar. Deze hulpmiddelen kunnen een uitkomst bieden om de dagelijkse bezigheden van slechtzienden makkelijker te maken. We hebben hulpmiddelen voor zowel thuis als onderweg.

In het menu aan de linkerzijde vindt u een selectie, verdeeld in vier categorieën: voorleesapparatuur, elektronische loepen, vergrotende beeldschermen (beeldschermloepen) en software.

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren weer zal opstarten, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.

Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.