Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

AMD Comfort

AMD (Age related Macula Degeneration) Comfort is een type bril dat met name wordt toegepast bij mensen met maculadegeneratie. Maculadegeneratie is een medische aandoening waarbij het netvlies door slijtage of veroudering word aangetast. Er wordt een wazige centrale vlek en mogelijk vervorming waargenomen die scherp zien verhinderen. Ook andere visuele beperkingen zoals moeite met lezen en verminderd zicht in het donker kunnen gevolgen van AMD zijn. De AMD comfort is een goed hulpmiddel voor deze aandoening. Door een filter en een lichte vergroting ontstaat er een beeld met meer contrast, krijgt u meer overzicht en kunt u beter gezichten herkennen.
Er zijn diverse soorten glazen verkrijgbaar, die persoonlijk worden aangemeten door de low-visionspecialist.

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren weer zal opstarten, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.

Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.