Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Brillen

Er zijn vele soorten brillen die geschikt zijn voor slechtzienden.

In het menu aan de linkerzijde vindt u de brillen die het meeste worden toegepast: de loepenbrillen, verrekijkerbrillen (waaronder ook de telescoopbrillen vallen) en de AMD comfort.

Binnen dit menu treft u  slechts een selectie, voor een persoonlijk advies raden wij u aan een afspraak te maken met één van onze specialisten binnen Jongsma Medical die u meer kunnen vertellen over het gehele assortiment en de verschillen en specificaties per bril.

Bent u geïnteresseerd in het maken van een afspraak? Dan verwijzen wij u graag door naar de contactpagina van Jongsma Medical.

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren weer zal opstarten, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.

Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.