Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Low Vision

Er is sprake van Low Vision (slechtziendheid) als het gezichtsvermogen niet meer voldoende verbeterd kan worden door een bril, contactlenzen of een medische behandeling.

Als dit bij u het geval is, kan de low-visionspecialist u helpen alles uit uw gezichtsvermogen te halen. De low-visionspecialist kan diverse onderzoeken verrichten en u vervolgens de hulpmiddelen adviseren en aanmeten, die het best bij uw hulpvraag passen en verzorgt tevens de aanvraag voor de vergoeding bij uw zorgverzekeraar.

Er bestaan vele visuele hulpmiddelen. In het menu vindt u de belangrijkste categorieën. Tevens kan Jongsma Medical u alle hulpmiddelen leveren die te vinden zijn op de site www.slechtziend.nl.

Veel hulpmiddelen worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren weer zal opstarten, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.

Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.