Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Low Vision

Er is sprake van Low Vision (slechtziendheid) als het gezichtsvermogen niet meer voldoende verbeterd kan worden door een bril, contactlenzen of een medische behandeling.

Als dit bij u het geval is, kan de low-visionspecialist u helpen alles uit uw gezichtsvermogen te halen. De low-visionspecialist kan diverse onderzoeken verrichten en u vervolgens de hulpmiddelen adviseren en aanmeten, die het best bij uw hulpvraag passen en verzorgt tevens de aanvraag voor de vergoeding bij uw zorgverzekeraar.

Er bestaan vele visuele hulpmiddelen. In het menu vindt u de belangrijkste categorieën. Tevens kan Jongsma Medical u alle hulpmiddelen leveren die te vinden zijn op de site www.slechtziend.nl.

Veel hulpmiddelen worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit betekent dat vanaf dinsdag 6 oktober 2020 iedereen vanaf 13 jaar en ouder vriendelijk doch dringend wordt verzocht om een mondkapje te dragen wanneer men de kliniek betreedt.
De plicht om vanaf dinsdag 6 oktober 2020 een mondkapje te dragen geldt naast alle andere voorzorgsmaatregelen die reeds zijn getroffen en van grote belang zijn om het coronavirus in te dammen en onder controle te krijgen.

Door mee te werken aan alle voorzorgsmaatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus kunnen wij de oogzorg binnen Jongsma Medical bereikbaar houden voor iedereen die in deze bijzondere tijd oogzorg nodig heeft!

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren volgens protocol zal uitvoeren, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.
Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.