Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Gratis informatiemarkt voor slechtzienden!

Op woensdag 9 oktober organiseert het OMC Zaandam in samenwerking met de Oogvereniging van 10 tot 15 uur een leerzame informatiemarkt voor iedereen met een beperkt gezichtsvermogen. Naast tal van demonstraties van optische hulpmiddelen zoals leesloupes, speciale brillen, sprekende mobiele telefoons en gesproken boeken, kunnen de medewerkers al uw vragen beantwoorden op het gebied van vergoedingen en speciale aanpassingen. Extra aandacht is er voor het bewegen in het verkeer met slecht zicht en het reizen met de OV-chipkaart. Een oogarts van het OMC Zaandam kan ingaan op vragen over de aandoeningen staar en macula degeneratie (MD). De toegang is geheel gratis, evenals de koffie. Een bijzonder leerzame informatiemarkt voor iedereen met slecht zicht!

Gele bril close-3

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit betekent dat vanaf dinsdag 6 oktober 2020 iedereen vanaf 13 jaar en ouder vriendelijk doch dringend wordt verzocht om een mondkapje te dragen wanneer men de kliniek betreedt.
De plicht om vanaf dinsdag 6 oktober 2020 een mondkapje te dragen geldt naast alle andere voorzorgsmaatregelen die reeds zijn getroffen en van grote belang zijn om het coronavirus in te dammen en onder controle te krijgen.

Door mee te werken aan alle voorzorgsmaatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus kunnen wij de oogzorg binnen Jongsma Medical bereikbaar houden voor iedereen die in deze bijzondere tijd oogzorg nodig heeft!

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren volgens protocol zal uitvoeren, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.
Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.