Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

JONGSMA MEDICAL IS OP ZATERDAG 11 JULI 2020 GESLOTEN I.V.M. ONDERHOUD. ZOWEL DE KLINIEK ALS DE TELEFONISCHE DIENST ZIJN NIET BEREIKBAAR.

“ Find my glasses”

Je kent het wel…..bril zoek. Waar heb ik hem nou neergelegd?

Binnenkort is dat opgelost. Wat dacht je van een Find my glasses functie, zoals je die ook op je IPhone hebt?  Het kan binnenkort; met een piepend geluid je bril terugvinden. We moeten nog wel even geduld hebben. De bril met nog talloze andere vernieuwende functies, moet nog uitgebreid getest worden, alvorens deze op de markt komt. We houden je op de hoogte.

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren weer zal opstarten, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.

Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.