Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

De kappenbril: handwerk voor de optimale pasvorm!

De kappenbril is een ideale oplossing voor droge ogen. Luchtstromen, wind en rook kunnen, door de afdichtende werking van de plastic kapjes aan de bril, minder gemakkelijk de ogen irriteren. Het maken van een kappenbril die exact op de contouren van het gezicht aansluit, is handwerk. Een specialisme van Jongsma Medical. Klik op het filmpje hieronder voor een duidelijke uitleg over de mogelijkheden.

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren weer zal opstarten, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.

Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.