Jongsma Medical Menu Shop Bezoek onze webshop

Doe jij al aan de 20-20-20 regel?

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kijken wij steeds meer naar de felle schermen van onze computers, tablets, televisies en smartphones. Wellicht heeft u weleens gemerkt dat dit heel vermoeiend kan zijn voor uw ogen, daarom raden artsen aan om de 20-20-20 regel te volgen.

 

Wat dit inhoudt? Iedere 20 minuten dat je naar je scherm kijkt moet je eigenlijk minimaal 20 seconden even wegkijken naar een ander object op afstand van ongeveer 20 voet (zo’n 6 meter). Wanneer je dit doet zal je merken dat je ogen aan het eind van de dag minder vermoeid zijn.

 

Afbeelding2

Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de recente berichtgeving van de Rijksoverheid, het NOG en de branchevereniging ZKN, over het coronavirus hanteren wij de afgegeven adviezen en voorzorgsmaatregelen.

Dit houdt in dat Jongsma Medical vanaf heden de Low-vision spreekuren en Contactlens spreekuren weer zal opstarten, waarbij de norm van 1,5 meter afstand zo goed mogelijk wordt nageleefd. Dit kunnen wij doen omdat we vallen binnen de vitale beroepsgroepen.

Voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag naar het contactformulier op onze website, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen. Vanwege drukte aan de telefoon is het raadzaam om van het contactformulier gebruik te maken.

Zie voor verdere informatie onze corona pagina.